Sportska gimnazija

Традиционални зимски Сајам образовања у Спортској гимназији

 

Данас је у Спортској гимназији одржан традиционални Сајам образовања на коме се представио велики број државних и приватних факултета. Представници са факултета припремили су богат и садражајан  програм  праћен видео презентацијама, информаторима и флајерима. Велика посећеност примећена је на свим штандовима. Ученици треће и четврте године Спортске гимназије имали су прилике да се упознају са програмима рада, искуствима студената одређених факултета и професора.

Своје шаролике програме представили су Факлутет за спорт и физичко васпитање, Факултет за спорт УНИОН као и Висока спортска и здравствена школа. Пуно заинтересованих било је за упис на  Филозофски, Пољопривредни, Биолошки и Физички факултет затим Шумарски, Машински и Технолошко металуршки факултет. На бројна питања наших ученика срдачно су одговарали са Факултета организационих наука, Факултета за Безбедност, Београдске банкарске академије, затим ФЕФА факултета за бизнис и финансије и Високе школе социјалног рада.

Радовало нас је да међу студентима који су презентовали факултете видимо и бивше ученике Спортске гимназије.

Спортска гимназија се захваљује гостима са факултета на уложеном труду да нашим ученицима помогну у опредељењу за избор факултета и будућој професионалној оријентацији.

 

[gallerybox id=“2446″]